Dag 960. Mitt Happy Meal fyller 137 veckor!
 

 

Datum

5 november 2012 16:40

Dag 960. Mitt Happy Meal fyller 137 veckor!

Jag skäms. Jag skäms för att jag ännu en gång lyckats att ta en helt obegripligt suddig bild på mitt Happy Meal. Ber om ursäkt, men egentligen spelar det inte någon större roll. Mitt Happy Meal ser ju i princip precis likadant ut ut. Idag, förra veckan och den 22 mars 2010 när jag köpte ett Happy Meal på McDonald’s på Jägersro i Malmö.

 

Följ mig på Twitter om du vill hålla dig uppdaterad om mitt Happy Meal och kanske, kanske få svaret på frågan ”Hur länge överlever ett Happy Meal?”.

2 kommentarer till “Dag 960. Mitt Happy Meal fyller 137 veckor!”

  1. ML skriver:

    Känner du dig aldrig sugen på att norpa ett ”pommes” och smaka? Eller har du redan gjort det… Hälsa burgaren från mig 🙂

    • Christer Olsson skriver:

      Faktiskt inte. Jag provsmakade pommesen flera gånger under första året och länge var den helt OK, men på årsdagen smakade den riktigt härsket. En smak i munnen som var väldigt svår att bli av med 🙂