Dag 708 – mitt Happy Meal fyller 101 veckor!
 

 

Datum

27 februari 2012 13:57

Dag 708 – mitt Happy Meal fyller 101 veckor!

Tiden går fort. Riktigt fort. Nu är mitt Happy Meal både över 700 dagar och 100 veckor gammalt, närmare exakt så är det nu inne på dag 708 eftersom det idag är 101 veckor sedan jag köpte det på McDonald’s på Jägersro i Malmö den 22 mars 2010. Tvåårsdagen närmar sig alltså med stormsteg, och jag skulle vilja rekommendera dig att bläddra lite bakåt bland inläggen för att själv bilda dig en uppfattning om ”Hur länge överlever ett Happy Meal?”.

Följ mig på Twitter om du vill hålla dig uppdaterad om mitt Happy Meal!

2 kommentarer till “Dag 708 – mitt Happy Meal fyller 101 veckor!”

 1. mm skriver:

  http://www.youtube.com/watch?v=8uHxRwQqWFo&feature=related

  här e en bra jämförelse, mellan hemagjort o macede mat

  • Christer Olsson skriver:

   Hej Mikael,
   tack för länken. På förstasidan har jag en länk till ungefär samma sekvens av Supersize Me.

   Hälsningar,
   Christer