Dag 666 – mitt Happy Meal fyller 95 veckor!
 

 

Datum

16 januari 2012 14:09

Dag 666 – mitt Happy Meal fyller 95 veckor!

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, och de senaste månaderna har varit fyllda med en massa som gjort att livet online fått stå tillbaka för annat, viktigare. Hur som helst är det idag 95 veckor – 666 dagar – sedan jag köpte mitt Happy Meal på McDonald’s på Jägersro i Malmö den 22 mars 2010. Tvåårsdagen närmar sig alltså med stormsteg, och jag skulle vilja rekommendera dig att bläddra lite bakåt bland inläggen för att själv bilda dig en uppfattning om ”Hur länge överlever ett Happy Meal?”.

Följ mig på Twitter om du vill hålla dig uppdaterad om mitt Happy Meal!

4 kommentarer till “Dag 666 – mitt Happy Meal fyller 95 veckor!”

 1. 666, är inte det the number of the beast? Betyder det att från och med nu är det the number of the burgerbeast?

  • Christer Olsson skriver:

   Vi får väl se. Än så länge känner jag mig trygg när jag går in till det 🙂

 2. Anders skriver:

  Hej. Undrar lite vad det är man ska bli äcklad över? Tar man en helt vanlig bit bröd (hembakt o utan konserveringsmedel) och låter ligga i normal rumstemperatur tar det inte många timmar förrän det har torkat, varpå det inte kommer att mögla. Samma sak om man gör egna pommes – Plocka en direkt ur fritösen och lägg på en tallrik så ska du se att även den torkar och blir stenhård. En köttbit = samma resultat. Vad är syftet med ditt experiment?

 3. Christer Olsson skriver:

  Hej Anders,

  det är inte meningen att du eller någon ska bli äcklad över någonting. Syftet med mitt experiment är att se hur länge ett Happy Meal överlever eftersom det uppstod en diskussion både på nätet och i min närhet om ett svenskt Happy Meal skulle överleva lika länge som ett amerikanskt.

  /Christer