Dag 540 – mitt Happy Meal fyller 77 veckor!
 

 

Datum

12 september 2011 16:23

Dag 540 – mitt Happy Meal fyller 77 veckor!

Efter förra veckans vågade bildexperiment med pingvinen i fokus har trogna läsare besviket hört av sig, så idag är bilden av mer normal karaktär och du kan åter se mitt Happy Meal tydligt om än ur något annorlunda vinkel. Men tro mig när jag säger att du inte sett någon skillnad på hamburgaren även om du sett den tydligare på förra veckans bild. Den ser likadan ut idag, spm den såg ut då.

Idag är det alltså 77 veckor sedan jag inledde mitt experiment ”Hur länge överlever ett Hapy Meal” genom att den 22 mars i fjol köpa ju mitt Happy Meal på McDonald’s Jägersro i Malmö.

Följ mig på Twitter om du vill hålla dig uppdaterad om mitt Happy Meal!

3 kommentarer till “Dag 540 – mitt Happy Meal fyller 77 veckor!”

 1. AK Danielsson skriver:

  Dag 540 med mitt Happy Meal. Idag fyller det 77 veckor och är riktigt snyggt på dagens bild! http://t.co/d8dmHae #hloehm

 2. Allie skriver:

  Men gud, det där var typ den bästa bloggidén jag sett på den här sidan nyår! Nu kommer jag slaviskt följa det lilla happy mealet.

  • Christer Olsson skriver:

   Tack Allie! Men det är inte min idé. Jag bara korpade Joann Bruso’s experiment rakt av.