Dag 533 – mitt Happy Meal fyller 76 veckor!
 

 

Datum

5 september 2011 19:07

Dag 533 – mitt Happy Meal fyller 76 veckor!

Eftersom mitt Happy Meal inte förändrar sig speciellt mycket från vecka till vecka blir det idag en bild med fokus på en av huvudpersonerna i början av experimentet. Pingvinen. Han har ju inte synts speciellt bra på länge, så det kändes verkligen dags att han fick dominera bilden.

Annars är det alltså 76 veckor sedan jag inledde mitt experiment ”Hur länge överlever ett Hapy Meal” genom att den 22 mars i fjol köpa ju mitt numera ganska ålderstigna Happy Meal på McDonald’s Jägersro i Malmö.

Följ mig på Twitter om du vill hålla dig uppdaterad om mitt Happy Meal!

2 kommentarer till “Dag 533 – mitt Happy Meal fyller 76 veckor!”

  1. Christer Olsson skriver:

    Dagg 533 med mitt Happy Meal. Idag med pingvinen i fokus. Missa inte det! http://t.co/BRWMm16 #hloehm