Dag 330 – Mitt Happy Meal fyller 47 veckor!
 

 

Datum

14 februari 2011 14:59

Dag 330 – Mitt Happy Meal fyller 47 veckor!

Mitt Happy Meal firade Alla Hjärtans dag genom att samtidigt fylla 47 veckor. Så lång tid har det alltså gått sedan jag köpte det på McDonald’s Jägersro i Malmö den 22 mars i fjol. Trots att det alltså är inne på dag 330 har inte mycket förändrats. I stort sett all lukt har försvunnit, och hamburgaren har både torkat och krympt. Men annars är det i stort sett intakt.

Om du vill se fler hamburgerexperiment rekommenderar jag ett besök på min nya site Hur länge överlever en hamburgare. Den hamburgaren är nu tre veckor gammal, och ser ut att kunnas åldras med behag, även den. Trots att många menar att små hamburgare, som de i Happy Meal, inte kan ruttna just för att de är så små. Men att större hamburgare kan, eftersom de hinner börja ruttna innan de torkat. Vi får väl se!

Följ mig på Twitter om du vill hålla dig uppdaterad om mitt Happy Meal!

Comments are closed.