Dag 169 – Mitt Happy Meal fyller 24 veckor!
 

 

Datum

6 september 2010 17:24

Dag 169 – Mitt Happy Meal fyller 24 veckor!

Det börjar bli svårt att skriva texter som är läsvärda om mitt Happy Meal, tyvärr. Det händer ju inte speciellt mycket med det där det står på ett bord i ett använt rum på jobbet. Jag har i alla fall börjat tänka på slutet av mitt experiment, om jag ska hålla på för alltid eller om jag ska avsluta det på ettårsdagen – och kanske till och med ha ett litet kalas där de inbjudna provsmakar på hamburgare, pommes frites och Coca-cola. Morötterna vågar jag inte låta någon äta, de är definitivt i upplösningstillstånd.

Om du tycker att det är en bra idé, och kanske rentav vill få en inbjudan – skriv en kommentar, vet jag. Och följ mig på Twitter om du vill hålla dig uppdaterad om mitt Happy Meal!

Comments are closed.