Dag 148 – Mitt Happy Meal fyller 21 veckor!
 

 

Datum

16 augusti 2010 19:32

Dag 148 – Mitt Happy Meal fyller 21 veckor!

Mitt Happy Meal, inköpt den 22 mars i år på McDonald’s Jägersro i Malmö, börjar nu på allvar uppnå en aktningsvärd ålder. Idag blir det 148 dagar, och om mindre än en vecka fem månader. Fortfarande kan jag inte se några allvarligare ålderstecken, förutom att det naturligtvis har torkat rejält. Eftersom jag inte hört något från McDonald’s sedan deras inköps- och kvalitetsansvarige, Patrik Holm-Thisner, postade kommentarer här i slutet av maj funderar jag nu på att dra iväg ett mail till honom med de frågor jag skrivit här tidigare.

Jag är ju till exempel nyfiken på vad vattenhalten i hamburgaren är, vilken mängd kryddor man tillsatt hamburgaren och vad morotspåsen innehåller från början: vanlig luft eller någon annan form av gas.

Följ mig på Twitter om du vill hålla dig uppdaterad om mitt Happy Meal!

2 kommentarer till “Dag 148 – Mitt Happy Meal fyller 21 veckor!”

  1. Fredrik Olsson skriver:

    RT @christerolsson: Dag 148 med mitt Happy Meal – idag 21 veckor! Fortfarande inga svar från McDonald’s! http://bit.ly/dpYlpa #hloehm

  2. Rickard Wolrath skriver:

    RT @lordFredruk: RT @christerolsson: Dag 148 med mitt Happy Meal – idag 21 veckor! Fortfarande inga svar från McDonald’s! http://bit.ly/dpYlpa #hloehm