Dag 100 – morötterna börjar verkligen se mörka ut
 

 

Datum

29 juni 2010 18:14

Dag 100 – morötterna börjar verkligen se mörka ut

Det blir tätt mellan rapporter och bilder nu. Idag är det dag 100 med mitt Happy Meal, igår blev det fjorton veckor och i förra veckan fyllde det tre månader. Snudd på obegripligt. Eller i alla fall svårt att ta in, trots diverse förklaringar från bland annat McDonald’s.

Hur som helst lever och frodas mitt Happy Meal. Torrt, och i stort sett luktlöst. Men, som du kan se på bilden börjar morötterna verkligen se mörka ut nu. Antagligen ett sundhetstecken, men frågan är fortfarande vad det är i påsen från början när man köper den. Är det ren luft, eller är det någon form av gasblandning?

2 kommentarer till “Dag 100 – morötterna börjar verkligen se mörka ut”

  1. Lena Rausner skriver:

    Hej Christer!
    De här e ju helt galet! Jag har hemskt svårt att bli sugen på ett McDonalds-meal numera… Tack! : – )))

    • Christer Olsson skriver:

      Själv äter jag faktiskt på McDonald’s lika ofta (eller sällan) som tidigare. Typ varje gång jag passerar Värnamo.