Dag 57 – Mitt Happy Meal fyller åtta veckor!
 

 

Datum

17 maj 2010 13:39

Dag 57 – Mitt Happy Meal fyller åtta veckor!

Mitt Happy Meal börjar nu uppnå en riktigt aktningsvärd ålder. Idag fyller det åtta veckor och om bara fem dagar blir det prick två månader gammalt. Inte mycket har hänt sedan jag köpte det den 22 mars på McDonald’s Jägerso i Malmö, inspirerad av Joann Brusos Happy Meal Blog. Men också taggad av diskussioner med människor i min närhet, som hävdade att ett svenskt Happy Meal aldrig skulle överleva så länge, eftersom det är så stor skillnad på hur mat tillverkas och hanteras i Sverige och USA.

Vad sanningen är, dvs hur länge ett svenskt Happy Meal överlever vet jag inte. Men jag vet att jag vill ta reda på det, och därför kommer mitt Happy Meal att stå kvar på bordet där det står på jobbet tills det inte klarar mer. Välkommen att följa mitt experiment, du också!

2 kommentarer till “Dag 57 – Mitt Happy Meal fyller åtta veckor!”

  1. Bop skriver:

    Tycker pingvinen börjar se trött ut. Han håller nog inte ut lika länge som burgaren.

    • Christer Olsson skriver:

      När pingvinen blir för trött sticker han på äventyr – som han gjorde i påskas 🙂