Dag 54 – Allt är sig likt
 

 

Datum

14 maj 2010 11:29

Dag 54 – Allt är sig likt

Kom idag tillbaka till jobbet efter en knapp veckas ledighet, och tittade så klart till mitt Happy Meal nästan direkt. Kan bara konstatera att det inte hänt speciellt mycket på de sex dygn det gått sedan jag såg det senast. Blir faktiskt mer och mer nyfiken på varför det är så. Att maten bara torkar och skrumpnar ihop utan att i övrigt förändras nämnvärt. Om man inte räknar lukten. Eller snarare brist på lukt, vilket har förvånat mig. Mitt Happy Meal luktar faktiskt bara mindre och mindre. Själva hamburgaren har varit i stort sett luktfri sedan andra veckan, och pommesen luktade betydligt mindre när jag provsmakade den förra måndagen jämfört med när jag provsmakade den efter en vecka.

2 kommentarer till “Dag 54 – Allt är sig likt”

  1. Håkan skriver:

    Helt sjuk. Kan man säga annat??

    • Christer Olsson skriver:

      Jag vet faktiskt inte, men jag blir (som jag skriver) mer och mer nyfiken på att ta reda på varför det är så.