Dag 36 – Undre delen av brödet har krympt!
 

 

Datum

26 april 2010 18:36

Dag 36 – Undre delen av brödet har krympt!

Jag hade egentligen inte tänkt posta någon uppdatering om mitt Happy Meal förrän på måndag, eftersom det inte händer så mycket där det står. Men idag när jag kikade förbi råkade jag stå i en vinkel jag inte brukar (fråga inte vilken, tack :). Och döm om min förvåning när jag insåg att den under delen av brödet, dvs brödhalvan under själva hamburgaren, har krympt rejält – precis som själva hamburgaren har gjort (men att den krympt har jag ju märkt). Den övre delen av brödet (heter det locket?) ser däremot inte ut att ha krympt.

3 kommentarer till “Dag 36 – Undre delen av brödet har krympt!”

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Christer Olsson. Christer Olsson said: Dag 36 med mitt Happy Meal. Presstopp! Undre delen av brödet har krympt som attan! http://is.gd/bIGMh […]

 2. Lena Rausner skriver:

  Du kommer säker ut en dag Christer – så ligger helt enekelt bara locket kvar eller? Hahahahaha….

  Burgaren blir helt enkelt ”bortstrålad/bortförd” nattetid för att du inte ska kunna analysera dess innehåll o ett år eller två. Kan de va så? : – ))))

  • Christer Olsson skriver:

   Vi får väl se. Så länge mitt Happy Meal finns kvar kan du följa det här!