Dag 29 – mitt Happy Meal fyller fyra veckor!
 

 

Datum

19 april 2010 11:59

Dag 29 – mitt Happy Meal fyller fyra veckor!

Efter nästan en vecka på resande fot, fylld med möten och en del askdramatik, är jag nu tillbaka i Malmö för att fira att mitt Happy Meal idag fyller fyra veckor. Lite nördigt spännande var det att gå in och titta till mitt meal. Jag tänkte ju att när man ser det varje dag blir ju inte förändringarna så stora. Kanske skulle jag se tydligare förändringar när det nu var en vecka sen senast. Men icke.

Mitt Happly Meal ser nästan precis likadant ut som det gjorde i måndags. Inte helt oväntat. Men lite… Störst skillnad var det på morötterna, men de syns inte på dagens bild. Tänkte visa dem på helbild i morgon. Välkommen tillbaka då!

2 kommentarer till “Dag 29 – mitt Happy Meal fyller fyra veckor!”

  1. Lena Rausner skriver:

    Ja jag har saknat dina rapporter minsann, hahaha…. Så du blev en askunge du : – ))) Inte så kul antar jag?

    Ja inte för att dina rapporter säjer så mkt eftersom inget händer…. men nu väntar man ju med spänning på att ”nåt” ska hända… De här e ju verkligen inte klokt…. den ser bara torrare o torrare ut den stackarn!

    Välkommen tillbaka!