Dag 22 – Mitt Happy Meal fyller tre veckor!
 

 

Datum

12 april 2010 13:32

Dag 22 – Mitt Happy Meal fyller tre veckor!

Otroligt men sant. Det har gått tre veckor sedan jag köpte mitt Happy Meal på McDonald’s Jägersro i Malmö och ställde det på ett bord på jobbet, där det stått i rumstemperatur sedan dess. Som den trogne läsaren redan vet har mitt Happy Meal inte förändrats speciellt mycket på de här veckorna.

Pommesen är stenhård, har en svagt härsken doft och smakade inte speciellt illa när jag provsmakade dem efter en vecka.Själva hamburgaren har krympt, men luktar ingenting. Brödet har börjat spricka men har fin färg. Morötterna höll stilen länge, men i slutet av förra veckan började det dyka upp mörka fläckar och vita prickar på dem.

Hur som helst fortsätter jag mitt experiment eftersom jag är väldigt nyfiken vad svaret på frågan ”Hur länge överlever ett Happy Meal” egentligen är.

En kommentar till “Dag 22 – Mitt Happy Meal fyller tre veckor!”

  1. Lena Rausner skriver:

    Usch, åt ett QP-meal på lunchen TROTS att jag följer detta… Urrrkkk!?!?!?!

    Men va fan har man slutat röka för ett par veckor (6,5) sen så får man väl få i sej annan skit så ett tag framöver eller? : – )))