Dag 19 – Morötterna visar synliga förändringar
 

 

Datum

9 april 2010 11:25

Dag 19 – Morötterna visar synliga förändringar

Jag erkänner. Jag har inte varit så uppmärksam mot alla delar av mitt Happy Meal som jag borde. Igår upptäckte jag ju till exempel att drickan nästan dunstat helt och idag upptäcker jag något ännu mer överraskande. Helt oväntat finns det både mörka fläckar och något vitt på morötterna inuti påsen. Jag har ju vant mig vid att morötterna ser helt friska ut, och faktiskt börjat förvänta mig att de (också?) ska ha evigt liv i en tillsluten och steril påse. Spännande!

2 kommentarer till “Dag 19 – Morötterna visar synliga förändringar”

  1. Nelly M Fredlund skriver:

    RT @ChristerOlsson: Dag 19 – Morötterna visar synliga förändringar http://bit.ly/9vlvnU

  2. Lotta Carsbrant skriver:

    Huuu, kan nästan känna den smått läskiga odören som kommer att slå emot dig den dan du får för dig att öppna påsen. Och sen ska vi ju inte tala om hur det kommer att kännas att ta på dom. Blä!!!