Dag 18 – Drickan har nästan avdunstat helt
 

 

Datum

8 april 2010 13:24

Dag 18 – Drickan har nästan avdunstat helt

Eftersom drickan till mitt Happy Meal, precis som flera förutspått, började läcka redan under andra natten av mitt experiment ställde jag muggen i en glasskål lite vid sidan på bordet där mitt meal står uppställt och har inte tittat så noga på det sedan dess förrän idag. Kan nu konstatera att muggen ser för bedrövlig ut, kraftigt brunfärgad längs med skarven, och att det mesta av vattnet i Coca-Colan har dunstat bort. Kvar i skålen är brunt Coca-Cola-extrakt, som är ganska fast i konsistensen.

Doppar man fingret i det fastnar det koncentrerat Coca-Cola-kladd på fingret, knappt rinnande. Smaken är som man kan förvänta sig koncentrerad Coca-Cola. Sött, sliskigt och oväntat gott 🙂

Comments are closed.