Dag 16 – Inne på tredje veckan
 

 

Datum

6 april 2010 13:37

Dag 16 – Inne på tredje veckan

Mitt Happy Meal är nu inne på sin tredje vecka, och är i stort sett likadant som dagen jag köpte det. Har inte velat ta på det, för att undvika risken att jag överför något från mina fingrar som kan påverka resultatet. Men det ut som att brödet är riktigt torrt, och att sprickan på locket faktiskt har blivit större. När jag provsmakade pommesen för en vecka sedan kunde jag konstatera att i alla fall den var stenhård. Kommer nog att upprepa det experimentet någon gång då och då.

2 kommentarer till “Dag 16 – Inne på tredje veckan”

  1. Annica Skoglund skriver:

    Har pingvinen trillat? 😉

    • Christer Olsson skriver:

      Nej. Pingvinen står stadigt, även om han skäms lite för sitt tilltag med påskharen.