Dag 15 – Mitt Happy Meal fyller två veckor!
 

 

Datum

5 april 2010 16:41

Dag 15 – Mitt Happy Meal fyller två veckor!

Annandag Påsk, och man tycker att det borde finnas vettigare saker än att vara på jobbet och ta bilder på ett två veckor gammalt Happy Meal. Det finns det, och snart susar jag iväg. Men mitt Happy Meal stannar kvar där det ska, och ser hur friskt ut som helst. Möjligen, möjligen har sprickorna i locket på brödet blivit lite, lite större – men det kan jag inte svära på.

Hur som helst är pingvinen tillbaka från sitt rumlande med påskharen. Jag har inte vågat fråga vad de hittade på men det har nog varit tufft. Kolla på bilden, pingvinen har fortfarande solbrillorna på sig.

2 kommentarer till “Dag 15 – Mitt Happy Meal fyller två veckor!”

  1. Nelly M Fredlund skriver:

    RT @ChristerOlsson: Dag 15 – Mitt Happy Meal fyller två veckor! http://tr.im/UA9D #hloehm

  2. Lena Rausner skriver:

    Jo sprickorna e liiiiiite djupare Christer : – ))) WOW! : – )))