Dag 8 – Pommesen provsmakad
 

 

Datum

29 mars 2010 10:48

Dag 8 – Pommesen provsmakad

Har gått hela veckan och tyckt att pommesen till mitt Happy Meal sett skrumpnare och skrumpnare ut. Men. Hej vad fel jag haft. Idag provsmakade jag och (en av) kollegorna på jobbet den. Och det var precis tvärtom. Pommesen var stenhård!

Vi kände båda igen känslan. Pommesen kändes precis barndomens tillbehör till den grillade kycklingen. Ingen av oss kunde riktigt komma ihåg vad de där potatisstickorna hette, men jag googlade lite och hittade Pommes Pinnes Original hos OLW. Precis så kändes pommesen idag!

Smaken (och doften) var, precis som kunde tänka sig, heller inte riktigt på topp. Lite gammalt och lite, lite surt skulle jag nog vilja beskriva det som. Resten av mitt Happy Meal tänker jag varken röra eller provsmaka. Inte på ett bra tag, i alla fall.

I morgon har jag en överraskning. Titta in igen då!

4 kommentarer till “Dag 8 – Pommesen provsmakad”

 1. Lena Rausner skriver:

  Pommes Strips e jag ganska övertygad om att de stenhårda hemska sakerna i påse hette…

  • Christer Olsson skriver:

   Ja, så var det kanske. Minns mest att det var spännande med det exotiska tillbehöret 🙂

 2. Evelina Ekelund skriver:

  I avsaknad av veckogamla pommes från McDonalds får jag nog köpa en påse sånna där pommes pinnes. Så man kan få känna experimentsadrenalinet utan att riskera att DÖ!

  • Christer Olsson skriver:

   Jag mår lika bra idag som jag gjorde igår, så det är helt riskfritt att äta veckogamla pommesar. Har du verkligen aldrig ätit Pommes Pinnes/Pommes Strips förr?