Dag 5 – Absolut inget har hänt
 

 

Datum

26 mars 2010 11:03

Dag 5 – Absolut inget har hänt

Mitt Happy Meal ser, såvitt jag kan se, precis likadant ut som igår. Så det enda nya jag kan bjuda på är en helt ny bildvinkel. Har diskuterat om jag ska ta och provsmaka en pommes när det gått en vecka. Kanske.

Vill förresten bara poängtera att mitt experiment inte på något sätt har som mål att hänga ut eller dissa just McDonald’s. Mitt experiment syftar bara till att stilla min egen nyfikenhet, och se om mitt Happy Meal överlever lika länge som Joann Brusos Happy Meal.

En kommentar till “Dag 5 – Absolut inget har hänt”

  1. Lena skriver:

    Klart du ska provsmaka efter en vecka, hahaha…. sa hon som slipper….
    Man vet ju hur saggiga deras pommes blir efter 1 timme… uuuurrrrkkk….
    Trevlig helg!